Tuesday, 12 February 2013

cedok idea pelamin

ok now kite dah g cedok kat tenet tu ape kebende nak buat ngn pelamin... memandangkan broadband ni ala ala mcm nk abes quota so kite post siket siket sudeh.... ok ni idea lepas dah brain storm (katenyer),,, oke tema pelamin ni "aku mampu buat" ... maksudnye kite pileh ape yg kite boleh buat k.. :)



ok this pelamin mcm oh my god! chantek nyaaa! mmg terpegun tgk sbb dye pandai gunakan polkadot untuk naikkan seri... dgn cermin kiri kanan tu comel laaa senangat... tp one thing... mampukah aku buat? ahaaa! kerlas ko dik cita cita always menggunung... hurmmm tp bajet besor boleh sesangat ni... ahaks.. ok next...


alahai... comelnye pelamin ni very the DYI gitew... suke ngn pemilihan warna dye...sweet sangat.. bunga kipas dye pon comel n mudah untuk di hasilkan... n amat bertepatan bajet.. pelamin ala2 cengginih pon will be considerable.. :)


ok now yang ni amatlaaahhh chanteq, very the dramatik.... bunga dye setempat so tak nampak serabut n nampak kemas n anggun2 giteww... pastu kerusi cleopatra jiran mana pulak aku nak curik ni... ah sudahhh... carik idea lain la buat kerusi cengginih.... but actually permainan lampu dye sangat cantik ok.. kemas sgt...


ini trend skrg... letak bunga bunga besar ni bucu sana bucu sini.. pastu kerawang tu dah ala2 wajib daa zaman skrg... tp warna dye kelam siket, takut baju kak nor yg silver tu tenggelam.. oke kene lebih kontra nampaknye... hurmmm nice la bunga ni.. tp besor sangat.. kalau aku beli sekuntum mau 15 hengget... boleh kopak wallet aku ngn bajet ala ala sendu... ok kene carik alternative lain... tanglung2 tu adekah motive raya cina tahun ini?? ahaaaaa~


ok this is spectacular! warne pink dye sweet bunga dye comel2... n bongkah polkadot dye menarik perhatian ak... tp problem nye biler tunjuk kakak ak dye kate banyak sgt bunga -.- ok now kene kurangkan bunga... 


KONKLUSI ??? ok sbb dah pening plus excited tgk pelamin ni sume cantik2... so i decide untuk gabungkan sume idea... haaaa amek kauuuu.... terosss ak cantum suma... lol... korang tgk jelah nanti ape aku buat... ngeeee~ ^_^

No comments:

Post a comment