Sunday, 3 March 2013

my upcoming post!

kawan2 untuk post selanjut nyer... nanti asip cerita where i get all those stuff n how i build them from scratch!


nnti nk citer...
1) macam mane asip buat eva foam flowers yang tampal dalam frame tuh....
2) where i get those kain kain n karpet bulu2 itewww???
3) kerusi stool jiran manekah yang saye cilok?? (pinjam dengan izin lol)
4) bagaimana kami buat pentas pelamin?
5) idea mane datang buat bongkah putih?
6) mcm mane kami jahit kusyen tuuuu
7) beli kat mana jack set tu?? (kayu besi yang dijadikan backdrop pelamin tu laaa)
8) spot light n stand light sape kami pinjam??
9) welcome board tu jadik ke tak??
10) hand bouquet belah pengantin lelaki???

semuanya akan saye share dlm blog ni k! :) hehehehe

8 comments:

  1. Emel sy kt mana beli jackset pelamin tu.. zns.infinity@gmail.com

    tQ for the info.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.diosastana.com.my/shop/

      Delete
  2. salam... nice to read ur blog for such info.. naktny.. mane nak beli jackset tu.. really need that stuff.. harap bley share ngan saya skali.. thanks...

    bleh email ke sini tak::: nurulnaim.mohdrazali@gmail.com :::

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.diosastana.com.my/shop/

      Delete
  3. kat mana nak beli jack set yerr.......saya duk kl ada idea kerr.....ni nak buat pelamin untuk anak.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh rujuk laman web ni... hasif beli dekat sini

      http://www.diosastana.com.my/shop/pages.php?pageid=9

      dekat dios astana... bangunan MARA yang baru dekat dengan SOGO :)

      Delete
    2. trime kasih ye hasif......jimat la duit poket pak cik nanti hahaR

      Delete
  4. salam dik..bper yer adik bli jackset pelamin tu..tq

    ReplyDelete