Tuesday, 5 March 2013

cubaan pertama felt flowers asip

hehehe... yang ni sesaje nak cite mase asip nak buat hand bouquet kak nor tuuuuu, ade terpikey nk buat hand bouquet pakai felt flowers mcm ni... tapi tak jadik sbb sangat leceh...


 (kalau ak buat 1 bulan sebelom boleh la kot jadik... hahahah).... (sbb tak pro, so buat nya lembab la siket... lagipon last asip menjahit masa form 1 subjek Kemahiran Hidup Bersepadu kene buat apron.... hahhaaha... ok... jadi ni lah hasil nya lepas asip cuba, try, test, tengok.... LOLZ... yang bawah ni pulak hasil kerja asip... hehehe.. jauh beza!!! ahahaha



practice makes perfect! insyallah saye akan cuba lagik... hoohoh.. (bunga daisy kaler purple tengah2 kuning tu ibu cube2 buat.. heheh ^_^ )

No comments:

Post a comment